az egészségügy ludditái kontra valóság

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Hétköznapi hősök

2015. december 24. - mujo

A Debreceni Egyetemen folyik egy kutatás, amely a dohányzás és elektromos cigarettázás közötti különbségeket hivatott feltérképezni. Ennek keretén belül a kísérletre jelentkező gőzléreknek egy álló héten át muszáj dohányozniuk. Négy bátor társunknak szeretném most megköszönni, amiért bevállalták, hogy elkövetik maguk ellen ezt a szörnyűséget, valamint szeretném figylemetekbe ajánlani online élménybeszámolóikat: Újra akusztikus cigarettán pengetek!Egy Gőzlér Naplója. Köszi Laczkó Attila, köszi Mizsei Mátyás, köszi Rózsa Gergő, köszi Szeder Péter!

A kutatásnak további jelentkezőkre lenne szüksége, hogy eredményeit komoly nemzetközi fórumokon is publikálni tudja. Aki érez magában elég elhivatottságot, az itt találja a részleteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://gozler.blog.hu/api/trackback/id/tr318194326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása