az egészségügy ludditái kontra valóság

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Tarol a Milliárd élet

2016. július 12. - mujo

Az dohányzás ártalomcsökkentésének legkedveltebb és leghatékonyabb módszerét, az elektromos cigarettát eltemetni kívánó gyógyszeripari, egészségpolitikai és jogalkotói körök bizarr és korrupt összefonódásait bemutató másfél órás alkotás a melbourne-i nemzetközi dokumentumfilm fesztiválon elnyerte a legjobb rendezőnek járó díjat, valamint a zsűri fődíját is. Hatalmas siker ez Aaron Biebert-nek és csapatának, és természetesen az ártalomcsökkentés ügyének is. Az elektromos cigaretta életeket ment, azokat az életeket, amelyekről a dohányzás visszaszorításának avíttas, szokj-le-vagy-halj-bele módszertana lelkifurdalás nélkül lemondott.

Kövesd az 'A Billion Lives'-t Facebookon, Twitteren, vagy akár hírlevélben a weboldalán, hogy közelebb kerüljünk egy magyar díszbemutató lehetőségéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://gozler.blog.hu/api/trackback/id/tr308883072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása