az egészségügy ludditái kontra valóság

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Global Forum on Nicotine 2016: Összefoglaló beszámoló a konferencia előadásairól és eseményeiről

2016. június 28. - mujo

A varsói Global Forum on Nicotine konferencia immáron harmadik éve az elektromos cigaretta és a dohányzás ártalomcsökkentésének legnagyobb tudományos szaktekintélyeit és szakértőit felvonultató nemzetközi összejövetel. A Villanypára Egyesület és Magyarország képviseletében ezúttal magam is részt vehettem az eseményen, és az azt megelőző A Billion Lives c. dokumentumfilm európai premierjén. Az ottlétem alatt az Ecigitesztek oldalán sugárzott élő bejelentkezések alapján készült beszámoló ez a videó.

A konferencia előadásai már elérhetőek a GFN honlapján PDF formátumban és a Nicotine Science and Policy honlapján felvételről.

Az elektromos cigaretta előnyeit és életmentő ártalomcsökkentő potenciálját számtalan tudományos kutatási eredmény bizonyítja. Az ellene szóló érvek ezzel szemben rendre teóriákra, bizonyítást sosem nyert elméletekre, vagy épp borzasztóan silány, tudományos szempontból értékelhetetlen kutatásokra épülnek. Ha a videóban elhangzottak felkeltették érdeklődését, forduljon bizalommal a Villanypára Egyesülethez.

A bejegyzés trackback címe:

https://gozler.blog.hu/api/trackback/id/tr648852580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása