az egészségügy ludditái kontra valóság

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Bréking: adatokat küldött a Korányi

2017. március 10. - mujo

Tizenöt hónap türelmes várakozást követően ma megküldte számomra az általam kért közérdekű adatokat Dr. Kovács Gábor, az Országos Korányi Intézet főigazgatója, amelyet ezúton is tisztelettel köszönök. Az adatcsomag tíz darab e-mailt tartalmaz Dr. Horváth Ildikó levelezéséből, csatolmányokkal együtt. A levelezés részletes feldolgozása és elemzése jövő héten várható, de előzetes átfutása alapján nincs híján meredek dolgoknak.

Külön érdekesség, hogy az adatigénylés szóról szóra megegyezik azzal, amit a Nemzeti Egészségfejlesztéi Intézet is megkapott, és amiért éppen perelem őket, mert szerintük ez nem is adatigénylés, de ha mégis, akkor az adatok nem közérdekűek, de ha mégis, akkor az igénylés nem teljesíthető, de ha mégis, akkor beláthatatlan időre titkos, döntés-előkészítő adatokról van szó. Érdekes módon a Korányinak mégis sikerült teljesítenie, tehát lehet ezt, pusztán jogkövető magatartást kell hozzá tanúsítani a közfeladatot ellátó szervnek. A dolog pikantériája, hogy a Korányi Intézet részéről ráadásul az Emberi Erőforrások Minisztériumának jóváhagyásával történt meg az igénylés teljesítése.

Közérdekű adatok lévén egyúttal meg is osztom azokat, nyugodtan mazsolázzon belőle, aki csak akar, a tömörített csomag innen tölthető le. Outlook MSG fileokat tartalmaz, amelyeket (Outlook híján) a következő segédprogramokkal lehet megtekinteni: MailViewer (Windows), MsgViewer (Java).

A bejegyzés trackback címe:

https://gozler.blog.hu/api/trackback/id/tr112328523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása