az egészségügy ludditái kontra valóság

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Legendák között: GFN2016!

2016. június 06. - mujo

Idén is megrendezésre kerül Varsóban, immáron harmadik alkalommal, a Global Forum on Nicotine konferencia, Bizonyosság, Számonkérhetőség és Átláthatóság alcímmel. A Villanypára Egyesület jóvoltából ezúttal magam is részt vehetek a konferencián, az egyesület és a magyar e-cigaretta felhasználók és pártolók képviseletében.

gfn2016-17-18-june-with-strapline.png

Az idei esemény különlegessége a várva várt Milliárd Élet (A Billion Lives) című, az e-cigaretta boszorkányüldözésével foglalkozó tényfeltáró dokumentumfilm európai díszbemutatója, amely a konferencia előestéjén, június 16-án kerül vetítésre. A film új-zélandi világpremierjét követően (bár nem tudni van-e közvetlen összefüggés) a helyi kormány végre napirendre tűzte az e-cigaretta tiltására vonatkozó rendeletek felülvizsgálatát.

Az esemény két teljes napon át zajlik majd, és olyan közismert, köztiszteletnek örvendő szaktekintélyek előadásaira számíthatunk, mint Linda Bauld, Konstantinos Farsalinos, Riccardo Polosa, David Sweanor, Clive Bates, és még sok egyéb legendás alak az elektromos cigaretta rövid, de annál eseménydúsabb történetéből. Egy biztos, rengeteg előadás lesz az e-cigarettát és ártalomcsökkentést érintő tudományos kutatások és nemzetközi szabályozások témájában, valamint remek alkalom ez a személyes kapcsolatok ápolására is.

Minden bizonnyal gőzlér celeb túladagolást fogok kapni a végén, de igyekszem állni a sarat, és élőben tweetelni a fontosabb történéseket. Az eseményt követően természetesen bővebb élménybeszámolót is tartok majd, a Párásító Podcast rákövetkező adásában, valamint itt is. Szóval: Helló, Varsó!

A bejegyzés trackback címe:

https://gozler.blog.hu/api/trackback/id/tr428783800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása