az egészségügy ludditái kontra valóság

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Gőzlér blog: őszintén az e-cigarettáról

Az Ön keserves kínhalála fontos számunkra!

2016. április 17. - mujo

Az EB végrehajtási határozata az elektronikus cigaretták utántöltési mechanizmusára vonatkozó műszaki szabványokról

Nem, kérem, nem tiltjuk be a szárazkolbászt, pusztán kizárólag olyan szárazkolbász kerülhet csak forgalomba, ami olyan disznóból készült, amely tud háton úszni üres medencében, és fejből szaval József Attilát.

Szóljanak a fanfárok, peregjenek a dobok, pukkanjon a pezsgő, perdüljenek táncra a dohányipar, a gyógyszerlobbi, és az egészségügy ludditáinak jeles képviselői, a háttérben a ritmusra csendben dülöngélő temetkezési vállalkozókkal egyetemben: az Európai Bizottság végtelen bölcsességében megtalálta a módját, hogy minden ma kapható modern elektromos cigarettát kiirtson a boltok polcairól.

Miután többször közölték, hogy nem a betiltás és nem az eszközök ellehetetlenítése a szabályozás célja, bár nyilván nem hitt nekik már akkor sem senki, ezzel a határozattal felkerült az i-re a pont: a dohányzással való felhagyás legnépszerűbb és messze leghatékonyabb eszközének nincs keresnivalója a modern, felvilágosult, emberközpontú, haladó szellemiséget képviselő Európai Unióban.

Nincs itt kérem semmi látnivaló, az e-cigaretta a múlté, álljanak vissza a sorba, és mindenki válasszon szépen magának egy szimpatikus dohányterméket. Hát nem sokkal jobb így mindenkinek?

A bejegyzés trackback címe:

https://gozler.blog.hu/api/trackback/id/tr658636180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása